Ingenting

Bloggtorkan håller i sig även om vädret är kallt och regnigt. Det dåliga vädret kom tillbaka förra måndagen och det ser ut som om det trivs väldigt bra hos oss. Russin tränas lite ändå. I lördags hade vi lite tävlingsträning i hundklubben här i samhället där vi bor. Regnet ÖSTE ner, men vi var flitiga ändå och det var nyttigt, roligt och gick riktigt bra. Igår  hade vi lite dummyträning. Vi var åtta ekipage så vi delade upp oss i två grupper. Det blev lite blandade övningar i regnskurar. Russin och jag skötte oss riktigt bra och det var bara en gång som Russin tvivlade på att det verkligen låg en dummy på det stället  jag ville dirigera henne till. De andra hundarna hade ju varit där och säkert hämtat allt så varför skulle hon springa till samma ställe tänkte hon säkert. Hon stannade bara någon meter framför mig och frågade, jag försökte att skicka henne igen, men då började hon gnälla och  fattade ingenting.  Jag kallade in henne, gick fram lite till och skickade henne igen och då stack hon iväg med en gång, direkt till dummyn och snabt, snabbt tillbaka igen. Annars händer det ingenting alls. Hade ju tänkt att lägga några spår till Russin, men när det regnar så mycket, tycker jag inte det känns så bra att göra det. Hoppas, hoppas att det snart blir bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s