Äntligen Sommar med bloggtorka

Så kom äntligen sommaren. Precis som väderprognosen var, även om det inte var någon som trodde på det.  Förra fredagen vaknade man  som så ofta av att regnet slog mot fönsterrutan. På radion sa de att molntäcket spricker upp till lunch och det blir en varm helg med sommartempraturer. Jaha, tänkte man då och suckade lite. Men det stämde. Klockan elva lyste solen och det var riktigt varmt och den värmen har hållt i sig hela veckan. Nu suckar man över att det är för varmt för 30-34° är rätt så varmt. Russin tycker det är rätt så jobbigt och går flåsande och söker upp nya ställen som hon kan ligga på hela tiden.

Voldertal 20100611

Eftersom det inte händer så mycket här finns det inte heller så mycket att skriva om. All träning ligger egentligen och vilar för tillfället. I morgon bitti har vi lydnadprov och vi får väl se hur det går. Jag vet vad vi kan och hoppas att vi kan visa det också. Det är lite småsaker som strular så ett första pris blir det nog inte, men jag är glad och lycklig över att vi har kommit så här långt iaf.

En reaktion på ”Äntligen Sommar med bloggtorka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s