Tillbaka i Österrike

Russin i Mellbystrand April 2010

Ja, då var vi tillbaka igen. Varmt och skönt är det här. Solen skiner och allt är underbart vackert.

Vi har verkligen haft en fin vecka i Sverige även om vädret kanske skulle kunnat vara lite varmare. Vi hade fullt programm och det var mycket som blev gjort. På fredagen hälsade vi på min lillasyster i Magnarp coh gick en fin promenad där. På lördagen och söndagen lydnadstävling, på söndagkvällen fick även Russin sin frisyr fixad och hon blev så fin. På måndagen åkte vi upp till Bolmen och hälsade på min morbror och Russin passade på att bada i sjön. Underbart tyckte hon att det var och hon tyckte nog att vi oxå skulle ta ett dopp. På tisdagen hade vi lite undervisning i hur viltspår går till. Jag tycker det var otroligt lärorikt och spännande. Jag ler när jag ser henne framför mig igen. Lilla Russin var som en liten stadsfröken, nytrimmad och fin och sen när spårselet kom fram med de rosa blommorna var det perfekt 🙂 Ska bli så kul att sätta igång med viltspår ordentligt. På onsdagen hade vi besök att min storasyster. Så kul att hon tog sig tid och för att köra och hälsa på. Det uppskattades minsann. På torsdagen hade vi en liten vilodag då vi stack iväg en runda till Halmstad och sedan ut till Mellbystrand. Solen sken men det blåste ordentligt. På fredagen stack vi iväg ung. klockan åtta på morgonen och vid midnatt var vi här i Wattens igen. Synd att det redan är över

Rusisn i Mellbystrand April 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s