Det luktar vår

Våren närmar sig med stormsteg. Det luktar redan vår!  Snön är borta och bönderna har redan börjat med diverse förberedningar. Koltrasten sjunger på morgonen och på dagen värmer solen riktigt gott. På söndag har de lovat + 17°. Härligt!

3 reaktioner på ”Det luktar vår

  1. Åh så fruktansvärt orättvist – jag vill också ha vår! Men här är minst en halvmeter snö som ska smälta bort och de har som mest lovat 3-4 grader varmt i helgen.
    Ha de gott!!!

  2. Men åååh, så underbart det låter! Här (dvs i Värnamo, Småland) känns våren väldigt långt borta!! Vi har i närheten av en meter snö (nåja, det har kanske sjunkit ihop en aning de sista dagarna) och nu väntas ännu mera snö de närmaste dygnen, blötsnö dessutom. 😦 Jag har aldrig någonsin upplevt en vinter som denna, så vårkänning, mmmmmmmm *längtar*
    Njut nu av dina +17 ordentligt 🙂
    /Ing-Mari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s