Ibland blir jag irriterad

tex just nu. Det är lunch och Russin och jag ska ut och promenera. Russin vill inte! Hon tycker det är skönare att ligga under skrivbordet! Är det fler än jag som har en flatte som inte vill gå ut???? Tråkfia är vad hon är!!

Jag fick nästan dra ut henne under skrivbordet, men vi kom iväg. Så gick vi en långsam runda runt kvarteret och Russin lunkade på bredvid mig. I söndags hade hon ryggskott igen. Är det ryggen som spökar? Jag får dåligt samvete som klagar på henne när hon kanske har ont. Det är en så otroligt jobbig situation att inte veta … Jag kanske ska ge henne smärtstillande imorgon och se om hon är annorlunda då. Det känns lite ledsamt alltihop.

En reaktion på ”Ibland blir jag irriterad

  1. Att en flatte inte vill följa med ut har jag inte upplevt (än). Men dalmatiner stannar gärna hemma om det är blött eller kallt, men när man väl kommer ut brukar de piggna till. Verkar hon motsträvig hela promenaden kanske hon har ont? Eller så kanske det är hormoner som spökar? Hoppas hon blir sig lik snart igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s