Retriever Basis Prüfung 2

russin-spanar.jpg
Idag är jag ärligt talat lite besviken.  Det spelar ju inte alls någon roll, och jag visste nog igentligen att det inte skullle gå så bra. Vi hade alltså ett prov idag. Under veckan var Russin återigen sjuk och hade feber. Vi var hos vetten och hon fick antibiotika. Hon var snabbt pigg och vid fotgåendet hade vi en otroligt fin kontakt. Dummyövningarna gick också jättebra. På generalprovet  i fredags var allt borta. Det var som om hon inte alls brydde sej om mej, typ: ”dej behöver jag ju inte alls titta på”, hon t.o.m la sig ner och kliade ryggen och på dummyn upptäckte hon helt plötsligt ett snöre ”å vad kul då svänger dummyn så härligt fram och tillbaka”. Jag trodde det var just den dagen. Träningen i går gick någorlunda, fotgående ok, lek med dummy förekom men inte som i fredags. Idag hade vi provet, fotgåendet uselt, första dummyn fort ut, men ville inte plocka upp den, efter ett tag tog hon tag i den men släppte och lekte sen, inkallning med störning jätte bra, andra dummyn, fort ut, ville inte ta upp den och sen la hon sig ner och bet i den. Ja, vad kan man säga. Ingeting. Jag avbröt provet. Jag som är helt ny på allt detta vet natuligtvis inte alls varför det har blivit så här. Är det för att hon inte var frisk? Är hon helt enkelt inne i någon pubertet?  Här säger alla ”Ja men det är ju en flatte, de behöver mycket längre för att utvecklas. Hon är ju bara 14 månader”

Nu ska vi ut och gå en runda. Jag tror att vi behöver det båda två, både Russin och jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s