Ja inte blev det 17°

Lördagen blev fin och solig med temperatur  på ca. 12°.  Jag och Doris hade anmält oss till ett seminar med Jörg Brach i Tyskland. Jag hamnade på reservlistan  och det var nog tur det för Russin fick en pencillin kur i fredags. Urinvägsinfektion.  Vi stannade alltså kvar hemma och städade lite och på eftermiddagen gick Russin och jag  en promenad och gjorde lite små övningar. Naturligtvis inte mycket spring, men lite träning fick det ju bli ändå. Efter det försökte jag fixa till Russins frisyr lite och hann även att sitta ute lite på terassen och njuta av solen.  På söndagen åkte jag med Doris och var åskådare på träningen för hunder i öppen/elitklass nivå med Jörg Brach. En bra tränare tycker jag och det kanske kan bli något tillfälle för Russin och mig lite senare. Söndagens väder var grått, kallt och blåsigt. Riktigt ruggigt med andra ord. Ja, väderprognoser är nog inget att lita på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s